flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про затвердження Довідника кодів судів загальної юрисдикції України

15 листопада 2012, 16:15

ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

                                        

Н А К А З

 

13 серпня 2012 р.                                   м. Київ                                 № 97

 

 

Про затвердження

Довідника кодів судів загальної

юрисдикції України

           

           Відповідно до Закону України "Про судоустрій і статус суддів", Положення про Державну судову адміністрацію України, затвердженого рішенням Ради суддів України від 22 жовтня 2010 року № 12, на виконання рішення Ради суддів України від 25 травня 2012 року № 26, з метою покращення рівня оперативності опрацювання інформації про стан здійснення судами правосуддя, ведення Єдиного державного реєстру судових рішень

           НАКАЗУЮ:

1.  Затвердити Довідник кодів судів загальної юрисдикції України, що додається.

2. Управлінню організаційного забезпечення діяльності Державної судової адміністрації України надіслати цей наказ до територіальних управлінь Державної судової адміністрації України, вищих спеціалізованих судів та Верховного Суду України.

3. Начальникам територіальних управлінь Державної судової адміністрації України довести наказ до відома місцевих та апеляційних судів.

4.     Цей наказ набирає чинності з 1 січня 2013 року.

5.  Визнати таким, що втратив чинність наказ Державної судової адміністрації України від 6 грудня 2007 року № 132 «Про затвердження  Довідника кодів судів загальної юрисдикції України, що застосовуються при веденні діловодства суду, судової статистики та Єдиного державного реєстру судових рішень».   

6.           Відділу з питань інформаційних технологій управління з питань судового діловодства забезпечити розміщення наказу на офіційному веб-порталі судової влади України.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова 

Р. Кирилюк 

   Довідник:   userfiles/dovidnik.xls